Kattintson a képekre, és
nézzen bele mind a 18 modulba!

1. Ügyfélkezelés
CRM Modul

Ez a jelenlegi legbiztonságosabb hely ügyfélbázisa tárolására. Erről a központi helyről minden jogosult azonnal elérheti a partnerek privát információit, és a velük folytatott kommunikációt. Így ha az értékesítő elmegy a cégtől, nem visz magával minden tudást.

2. Készlet Modul

Melyben kollégái út közben is láthatják a pontos készleteket, és még ott a helyszínen rögzíthetik a megrendeléseket. 1 kattintás és kész a visszaigazolás, a szállítólevél, a számla, a számlakísérő bizonylat és a beszállítói megrendelés, akár idegen nyelven is.

3. Pénzügy Modul

Mely Ön helyett figyelmezteti ügyfeleit a fizetési határidők lejártára. Vége a likviditási problémáknak, drasztikusan csökken az adminisztrációra, és a postára fordított idő, és költség is.

4. Értékesítés Modul

Itt 1 kattintással elkészítheti az értékesítési folyamat összes dokumentumát, hiszen minden fontos információt látni fog partnereiről: árajánlatot, megrendelést, visszaigazolást.

5. Áruforgalom Modul

Azonnal látni fogja, hogy adott termékre hány lehetséges beszállítója van, s a lehető legkisebb idő- és energiaráfordítással választhatja ki a legjobb ajánlatot.

6. Vezetői Információs Rendszer Modul

Elsősorban a cég vezetőinek szolgáltat pontos információkat a döntéshozatalhoz. Ennek segítségével bármilyen statisztikát elkészíthet, megismerheti a piaci trendeket és máris a versenytársai elé kerülhet!

7. Feladatkiosztás Modul

Az összes kiadott feladatra, és határidőre figyelmeztetni fogja munkatársait, rengeteg terhet levéve ezzel annak válláról, aki a feladatot kiadta. Többé nincsenek elveszett feljegyzések, elsikkadt e-mailek.

8. Munkaidő Modul

Melyből végre látni fogja, valójában mivel foglalkoznak munkavállalói a munkaidejük alatt. Hány órát töltöttek tényleges munkával, és hányat a közösségi oldalak látogatásával. Az időráfordításokat vevőrendeléshez vagy projekthez kötheti, így ez is pontosan mérhetővé és kiszámlázhatóvá válik.

9. Projektkezelés Modul

Látni fogja, hogy mely szolgáltatásait és termékeit érdemes tovább forgalmaznia, és melyeket azok, amik csak veszteséget termelnek. Minden pillanatban meg tudja majd mondani, hogy adott termékből mennyit kell eladni, és azok mennyi profitot termelnek.

10. Dokumentumtár Modul

Többé nem lesznek elkeveredett dokumentumok! A cég bármely munkafolyamatához előre rögzíthet dokumentum sablonokat, egységes tartalommal és arculattal. Ezeket aztán munkaszámhoz, rendelésszámhoz, dolgozóhoz vagy akár partnerhez is kötheti, így könnyű lesz a visszakeresés Mindezzel rengeteg időt spórolhat!

11. Webshop Modul

Ezzel a modullal a webre töltheti termékeit és azok fotóit, melyek aztán automatikusan szinkronizálódnak a webshoppal, így nem kell többé duplán adminisztrálnia.

12. Bank Modul

Automatikusan összepárosítja a számlákat kiegyenlítését, többé nem kell őket kézzel rögzíteni. Bankonként Ft-os és egyéb devizaszámlákat is kezel. Mindezzel több óra adminisztrációs munkát spórol meg Önnek!

13. Számlázás Modul

Nem kell többet várnia a számlákra! 1 kattintással elkészítheti az egyedi-, a proforma-, és az előleg számlákat, a szállítóleveleket, és a számlakísérő leveleket is, melyeket formailag is módosíthat.

14. E-Számla Modul

A leggyorsabb és legköltséghatékonyabb megoldás számlái kiküldésére. Csökkennek a postai és a nyomtatási költségek, a fizikai tárolóterületek. Csak ennek a modulnak a használatával 320 Ft-ot spórolhat meg számlánként!

15. Házipénztár Modul

Itt egy ablakban, naprakészen fogja látni az összes rendelkezésre álló pénzt, pénztáranként, devizánként, és összesítve. Többé nem lesz átláthatatlan a pénzügy! Korlátlan számú pénztárat kezelhet ezzel a modullal.

16. Marketing és Ajánlási Rendszer Modul

Itt különböző keresési feltételeket menthet el és azokat 1 kattintással bármikor előhívhatja. Pontosan látni fogja, hogy az ügyfél a termékportfólióból mit vett igénybe és mit nem. Az értékesítők így sokkal nagyobb eséllyel indulhatnak a vevőjelölteknél!

17. Statisztikák Modul

Segít Önnek, hogy ezután pontos számadatokkal alátámasztott tényekre hagyatkozhasson döntéshozatalkor megérzései és érzelmei helyett. Ebben 367 beépített statisztika segíti majd.

18. Könyvelés Modul

Amiket eddig könyvelőjétől tudhatott csak meg, azt mostantól mind látni fogja ebben a modulban. Ráadásul könyvelője nyugodtan használhatja jelenlegi könyvelő programját. A Cégmenedzser egyszerűen összeszinkronizálható vele egy interface-n keresztül.

Partnereink:

 

Tetszik az oldal?
Akkor mielőtt elmész kérlek, nyomj egy Like-ot!